HTML

Kulturális gyökérkezelés

A fajdalom minden probléma gyökere.Ha már nem bírod tovább a mainstream tragikus elnyomását, ha már nincs kiút a zene, a filmek, és a színház posztmodern nyomásából, ha már nem bírod az eltunyult agyú, agyonsztárolt kultúrarombolókat, állj a talpadra, és találd meg magad amit szeretsz!Ha az élet mindenképpen orális szex, sohasem mindegy, hogy mely oldalon állsz.Minden problémának van egy gyökere, és ha egy gyökér nagyon be van gyulladva, akkor kezelni kell.De európai módon.

Utolsó kommentek

  • FlybyWire: @Stupidella: Nos, én még pénisszel bárhogy próbálkoztam, hüvelyben fájdalmat okozni sosem tudtam. ... (2009.03.20. 12:29) Most akkor mekkora az igazi?
  • Stupidella: @FlyByWire: mivel kizárt, hogy én lennék a kivételt erősítő szabály, és Te is írod, hogy nem vagyu... (2009.03.20. 12:23) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Még valami: a párom pedig kifejezetti élvezi, ha kisebb fájdalmakat okozok neki szex ... (2009.03.20. 12:15) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: "Viszont elképzelhető, hogy sok nő arra izgul be állatira, hogy kitöltik, vagy épp a ... (2009.03.20. 12:10) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Nem egészen, és ezt nem én találtam ki, nézz utána (van erről pár videó is, pl, női e... (2009.03.20. 12:09) Most akkor mekkora az igazi?
  • Utolsó 20

El Polako 2006.03.23. 20:08

..."nosztalgiázom húszévesen" 


 A nap csúcsélménye a fodrász volt, de még nem is akármilyen élmény.Olyan jó gyerek frizurát csinálta nekem, hogy az első dolgom volt összeborzolni az egészet, miután kiléptem a móricz zsigmond téri üzletből...pedig direkt nem borotválkoztam meg, hogy ne legyen kisfiús az arcom. Hah, de most már emberibben nézek ki...
    Nem tudom miért, de újra és újra előjönnek bennem a szombat képei...az arcok, az ebmerek, akikkel találkoztam...a Portugál előadás újra és újra lefut bennen, és az érzés is. Ott mosolyog és gratulál Gigi, és ott áll és gratulál Eszter is, egykori szerelmem...és én csak nézem, mintha csak örökké tartana, pedig az élet egyetlen másodpercéről van szó. Olyan másodpercekről melyek talán soha sem visszahozhatóak...és akárhogy is nézzük, akárhány emberrel is találkoztam még mindig ők azok akiknek sokat köszönhetek. Azt hiszem én a múlt hét szombatig éltem, ennyi volt, és már csak magam vagyok...de édesek ezek a képek, és édes minden érzés mi akkor megdteremtődőtt bennem...minket még soha sem tapsoltak vissza háromszor, de a Fuetne után ünnepelt a közönség...máig nem hiszem és máig nem tudom, hoyg ami történt az több volt-e, mint udvariasság. DE jó volt érezni, jó volt tudni, hogy ezért az öt percért, az elismerésért áldoztam. Persze gyakorlott színészek ezt naponta megkapják...
    Este találkoznom kellett a volt barátnőmmel, mert odaadtam neki az angol könyveit, amik még nálam maradtak. Hülyén jött ki, mert én éppen mentem a Keletibe megnézni, hogy hogy lesz nekem vonat jövő hétre Varsóba. Ő meg elkísért...s mivel nem akartam, hogy tudja mire készülök, ezért egyszerűen elbúcsúztam tőle. Rájöttem, hogy az amit én olyan nagyon hangoztattam, az lehetetlen. Nem lehetünk barátok, és én nem is akarom, hogy azok legyünk...bár ő úgy viselkedik már....én viszont nem akarom többet látni...a sebek, a remények mindig újra és újra előjönnek, és a csalódottság, mert hazudott, és én nem akartam becsapva lenni...
    Holnap bemegyek a régi iskolámba, nosztalgiázom húszévesen...


Figyelem!A mai naptól fogva egy héten keresztül politikai hirdetések fognak megjelenni az oldalamon, azoktól akik nem szeretik a politikát külön elnézést kérek, de higgyék el ők is, nekem ebből pénzem van. Szerencsétlen diákszínjátszóként nem engedhetem meg az ilyen ajánlatok elutasítását. Természetesen az egyenlő tájékoztatás elvén minden pártnak meg fog jelenni itt a hirdetése, ez egyben azt is jelenti, hogy nem kívánom politikai nézeteimet demonstrálni!


(fizetett hirdetés)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csengettyuur.blog.hu/api/trackback/id/tr100814916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.