HTML

Kulturális gyökérkezelés

A fajdalom minden probléma gyökere.Ha már nem bírod tovább a mainstream tragikus elnyomását, ha már nincs kiút a zene, a filmek, és a színház posztmodern nyomásából, ha már nem bírod az eltunyult agyú, agyonsztárolt kultúrarombolókat, állj a talpadra, és találd meg magad amit szeretsz!Ha az élet mindenképpen orális szex, sohasem mindegy, hogy mely oldalon állsz.Minden problémának van egy gyökere, és ha egy gyökér nagyon be van gyulladva, akkor kezelni kell.De európai módon.

Utolsó kommentek

  • FlybyWire: @Stupidella: Nos, én még pénisszel bárhogy próbálkoztam, hüvelyben fájdalmat okozni sosem tudtam. ... (2009.03.20. 12:29) Most akkor mekkora az igazi?
  • Stupidella: @FlyByWire: mivel kizárt, hogy én lennék a kivételt erősítő szabály, és Te is írod, hogy nem vagyu... (2009.03.20. 12:23) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Még valami: a párom pedig kifejezetti élvezi, ha kisebb fájdalmakat okozok neki szex ... (2009.03.20. 12:15) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: "Viszont elképzelhető, hogy sok nő arra izgul be állatira, hogy kitöltik, vagy épp a ... (2009.03.20. 12:10) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Nem egészen, és ezt nem én találtam ki, nézz utána (van erről pár videó is, pl, női e... (2009.03.20. 12:09) Most akkor mekkora az igazi?
  • Utolsó 20

A férfit félre lehet érteni?

El Polako 2009.03.24. 09:05

Tudom nagyjából két ellentábor létezik.Van aki tagadja, és van aki hisz benne.De olyan is van, aki meg azt kérdi:most akkor mi van?Ez a poszt nem is szeretné azt taglalni, hogy most akkor lehetséges-e fiú és lány barátság vagy nem.Azonban szemünk előtt mindenképpen alaptétel az, hogy a férfi és a nő sohasem fogják elfelejteni a kapcsolatban, hogy adott esetben vonzódhatnak egymáshoz.

Egy hete beszélgettem egy haverommal, aki fél éve már folymamatosan találkozik az exbarátjával.Nem hittem el, hogy e mögött nincs semmi. Mert hát most tökéletes párkapcsolatban él. De akkor mire fel az ex jelenléte? Erre azt válaszolta, hogy "jó most így lógni vele,sokkal barátságosabb, kedvesebb, viccesebb, és hogy ő már sokkal inkább barátként tekint rá."

"Amink nincs, és sose volt, az nem hiányzik - de rettenetesen nehéz később lemondani olyasmiről, amit már megszoktunk."(Nagy Lajos)

A nők és a férfiak lényegébe másképpen kezelik a fiú-lány barátságot. Ez abből ered, hogy egymás közt is másféle jelentéssel bírnak bizonyos emberi gesztusok. Lányoknál teljesen megszokott dolog az ölelés, az érzelmek átbeszélése, egymás külső előnyeinek a dícsérése, a lányok kimondanak olyan dolgokat, amelyeket egy fiú-lány barátságban már jelentéssel bírnának: "Jobban érzem magam Veled, mint a párommal", vagy "olyan jó a feneked", illetve, de "formásak a melleid".

Ha jobban belegondolok a férfiaknál erősebb érzelmi töltetre van szükség, hogy megölelje a barátját. Egy viszontlátás, egy születésnap stb.Persze, mindig is közhely volt, hogy egy férfinak nehezére esik beszélni az érzéseiről, amit én cáfolni szeretnék, mert ez ugyanúgy megtesszük mi is. Azonban tény, hogy az előbb felsorolt csajos viselkedések szinte mindegyikjébe bele lehet bukni.Hiszen ha egy nő mondja azt, hogy "jobban érzem Veled, mint a párommal", illetve egy nő kezdi dícsérni az adottságaidat, akkor már úgy érezheted fordult a kocka, és most már akar valamit.

"Amikor szükségem volt valakire, hogy örömöm megosszam vele, vagy hogy átöleljen, mikor egy világ dőlt össze bennem, te mindig ott voltál. És én tudom, ott leszel holnap is, és örökké."( Maja V. Patel)

Persze, látjuk már a buktatót, amibe egy férfi szaladhat bele, és akkor jön a szokásos lepattintós szöveg : "de hát én nem érzek mást csak barátságot", vagy a "legyünk inkább csak barátok".  Létezik ennek az ellentetje is? Amikor egy nő érti félre a férfi jeleit, amikor egy nő hiszi azt, talán többről is lehet szó, mint barátságról?

Címkék: friss gyökerek forró petrov viselkedéskultúra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csengettyuur.blog.hu/api/trackback/id/tr621021783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.