HTML

Kulturális gyökérkezelés

A fajdalom minden probléma gyökere.Ha már nem bírod tovább a mainstream tragikus elnyomását, ha már nincs kiút a zene, a filmek, és a színház posztmodern nyomásából, ha már nem bírod az eltunyult agyú, agyonsztárolt kultúrarombolókat, állj a talpadra, és találd meg magad amit szeretsz!Ha az élet mindenképpen orális szex, sohasem mindegy, hogy mely oldalon állsz.Minden problémának van egy gyökere, és ha egy gyökér nagyon be van gyulladva, akkor kezelni kell.De európai módon.

Utolsó kommentek

  • FlybyWire: @Stupidella: Nos, én még pénisszel bárhogy próbálkoztam, hüvelyben fájdalmat okozni sosem tudtam. ... (2009.03.20. 12:29) Most akkor mekkora az igazi?
  • Stupidella: @FlyByWire: mivel kizárt, hogy én lennék a kivételt erősítő szabály, és Te is írod, hogy nem vagyu... (2009.03.20. 12:23) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Még valami: a párom pedig kifejezetti élvezi, ha kisebb fájdalmakat okozok neki szex ... (2009.03.20. 12:15) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: "Viszont elképzelhető, hogy sok nő arra izgul be állatira, hogy kitöltik, vagy épp a ... (2009.03.20. 12:10) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Nem egészen, és ezt nem én találtam ki, nézz utána (van erről pár videó is, pl, női e... (2009.03.20. 12:09) Most akkor mekkora az igazi?
  • Utolsó 20

BKV: az utolsó bőrt is leszedik a fizető utasokról?

El Polako 2009.12.31. 10:13

Idén a BKV-t érintő súlyos visszaélésektől volt hangos a sajtó. A kormány most ismét kegyelem pénzt ad a közlekedési társaságnak, melynek egyetlen feltétele a jegyáremelés. Mi pedig áttekintjük: milyen viteldíjak, illetve milyen színvonal várja az utasokat itt Közép-Európában. Mindenütt jó, de legkevésbbé itthon.

2010.február 1-jével mintegy 4 százalékkal emelkednek a jegyek és a bérletek árai. A vonaljegy ára 300-ról 320 forintra (6,7 százalékkal) nő, a felnőtt havi bérlet  9.400 forintról 9.800 forintra nő (4,3 százalék), a diákok havi bérlete 3.700 forintról 3.850 forintra változik, a nyugdíjas bérlet ára nem változik, 3.700 forint marad.

A BKV rendbetétele helyett ismételten jegyáremelést visz véghez a budapesti városháza politikai többsége.Ez mind, amire futja. A helyzet azonban több, mint súlyos.A BKV-t évről évre
korrupciós ügyek, jutalmakkal való visszaélések, áttekinhetetlen szerződések, és átláthatatlan alvállalkozói szerződések teszik évről-évre hiteltelenné. Az autóbuszpark  a legöregebb Közép-Európában,nem beszélve a már-már megfizethetetlen jegy- és bérletárakról. A budapestieknek joggal van az az  érzésük, hogy pénzükért egyre kevesebbet kapnak és ami egyenesen vérlázító: a BKV valódi  reformja helyett a mindenkori kormányok minimálbér és köszférában dolgozók fizetésemelését meghaladó mértékben emelik a viteldíjakat már több,mint egy évtizede. A viteldíjak emelése persze néha elkerülhetetlen, sőt fontos eleme a közlekedés színvonalának a fenntartása szempontjából a magyar átlagbéreket elnézve elmondhatjuk: többet fizetünk évről-évre az egyre rosszabb színvonalon lévő budapesti közlekedésért. Ott tartunk, hogy nem kell már nyugatra menni egy-egy példaáért, elég itt, Közép-Európában körül nézni hol és mennyivel ér többet egy átlag kereső pénze.

>>>Varsó, Prága, Bécs -összehasonlítás, hol olcsóbb, mint Budapesten?(kattints)

Címkék: bkv és friss forró

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csengettyuur.blog.hu/api/trackback/id/tr851634533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.