HTML

Kulturális gyökérkezelés

A fajdalom minden probléma gyökere.Ha már nem bírod tovább a mainstream tragikus elnyomását, ha már nincs kiút a zene, a filmek, és a színház posztmodern nyomásából, ha már nem bírod az eltunyult agyú, agyonsztárolt kultúrarombolókat, állj a talpadra, és találd meg magad amit szeretsz!Ha az élet mindenképpen orális szex, sohasem mindegy, hogy mely oldalon állsz.Minden problémának van egy gyökere, és ha egy gyökér nagyon be van gyulladva, akkor kezelni kell.De európai módon.

Utolsó kommentek

  • FlybyWire: @Stupidella: Nos, én még pénisszel bárhogy próbálkoztam, hüvelyben fájdalmat okozni sosem tudtam. ... (2009.03.20. 12:29) Most akkor mekkora az igazi?
  • Stupidella: @FlyByWire: mivel kizárt, hogy én lennék a kivételt erősítő szabály, és Te is írod, hogy nem vagyu... (2009.03.20. 12:23) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Még valami: a párom pedig kifejezetti élvezi, ha kisebb fájdalmakat okozok neki szex ... (2009.03.20. 12:15) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: "Viszont elképzelhető, hogy sok nő arra izgul be állatira, hogy kitöltik, vagy épp a ... (2009.03.20. 12:10) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Nem egészen, és ezt nem én találtam ki, nézz utána (van erről pár videó is, pl, női e... (2009.03.20. 12:09) Most akkor mekkora az igazi?
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

FlybyWire 2009.03.20. 12:29:13

@Stupidella: Nos, én még pénisszel bárhogy próbálkoztam, hüvelyben fájdalmat okozni sosem tudtam. Az elején nehezen ment be néha (sőt olyan is volt, hogy be se ment), de ha már bejutott, ott fájdalom nem volt senkinél, csak öröm, minden durvulás ellenére.

Szóval de, számomra Te vagy a kivétel :)
Az utolsó mondat maradjon a lényeg :) (mindenki másképp egyforma :)

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

Stupidella 2009.03.20. 12:23:55

@FlyByWire: mivel kizárt, hogy én lennék a kivételt erősítő szabály, és Te is írod, hogy nem vagyunk egyformák, ezért is mondom azt, hogy tévhit, hogy MINDEN nőnek jó érzés, ha mélyen bökködik. :) A dildó-ipar is olyan, hogy van ezerféle méretben, színben, formában és anyagban, abból is a nők olyat vesznek/rendelnek, ami nekik bejön.

A szadó-mazó témával sincs gondom (tapasztalatom is van), de más az a fájdalom, mint a hüvelyi. De abban egyetértünk megintcsak, hogy nem vagyunk egyformák. :)

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

FlybyWire 2009.03.20. 12:15:17

@Stupidella: Még valami: a párom pedig kifejezetti élvezi, ha kisebb fájdalmakat okozok neki szex közben (megharapom itt-ott, ráverek a fenekére jó csattanósat) - ilyet korábban egyik partnerem se igényelt, de ő pl. kifejezetten kérte. Szóval, nem vagyunk 1formák mi sem, Ti sem (hálistennek :)

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

FlybyWire 2009.03.20. 12:10:21

@Stupidella: "Viszont elképzelhető, hogy sok nő arra izgul be állatira, hogy kitöltik, vagy épp a méhszáját bökdösik"

Tévedés, nem felizgulnak rá, hanem jó érzés nekik, fizikailag. Ezért virágzik a dildo-ipar is :)
Az, hogy nő vagy, egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden nő így működne :)

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

FlybyWire 2009.03.20. 12:09:12

@Stupidella: Nem egészen, és ezt nem én találtam ki, nézz utána (van erről pár videó is, pl, női ejakulációt kiváltó, teljesen mechanikus tevékenységről!)
Fejben IS rendben kell lenni, de az orgazmus - hidd el - erősen mechanikai dolog.
Volt olyan párom, akinek életében először velem volt kettős orgazmusa, és ez nem érzelmi alapon volt - nem is feltétlen a méret, hanem inkább a forma is fontos ilyenkor.
Először legyen rendben agyilag/lelkileg egy nő, tanuljon meg elélvezni (mert ugye minimum 3 féleképpen is lehet mechanikusan), és utána aztán lehet nyomatni összevissza, sőt akár érzelmek nélkül is.
Más kérdés, hogy az mennyit ér...

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

Stupidella 2009.03.20. 12:05:31

@FlyByWire: szerintem meg tévhit. Egy nő "fejben" megy el. Én már csak tudom, én nő vagyok (Te meg nem :) ). Viszont elképzelhető, hogy sok nő arra izgul be állatira, hogy kitöltik, vagy épp a méhszáját bökdösik.
Én speciel nem izgulok arra, ha a méhszájam bökködik, sőt, ki is esek a bódulatból, a lazult állapotomból, ha fájdalmat okoznak. Volt nagyméretű pasim, tudom, miről beszélek.

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

FlybyWire 2009.03.20. 12:01:43

@mooncat: A fene tudja, a méhszájbökdöséstől eddig mindig csak elaláltan sikongató nőkkel találkoztam. Hüvelyi orgazmussal hogy állsz? :)

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

Stupidella 2009.03.20. 12:01:36

Vad Katit elég gyakran látom abban a Tescoban, ahova járunk vásárolni, többszöris leült ott kajálni, ahova mi is. Egy abszolút természetes, szerény és kedves nő benyomását kelti, nem feltűnősködik, teljesen hétköznapi. Ez nagyon szimpatikus benne.

Bejegyzés: Megdöbbentő találkozás Michelle Wilddal

FlybyWire 2009.03.20. 11:58:02

@MILCSI: Nos, pont fordítva van, azaz lehet, hogy csak nem értelek pontosan: mivel a férfinak éppen orgazmus előtt a legnagyobb, ezért érezheti a nő, hogy neki "akkor szűkebb" - mert ugye szerencsés esetben egyszerre mennek el. Ez egyáltalán nem véletlen kérdése ugyanis, sőt ideális "méretű", és egymás iránt érzelmileg is fogékony partnereknél a közös orgazmus szinte azonnal is mehet - mondhatni, ebből a szempontból szerencsés vagyok, mert ez a volt és a mostani partneremmel is rendszeres.

Orgazmus előtt a női hüvely kb. a legtágabb, orgazmuskor persze van benne hullámzás, és utána vissza is szűkül (de nem görcsösen), ami kiváló a folyamatos második menet kezdetéhez.... :)
De orgazmus előtt és közben nem szűkül össze.

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

_tracky 2009.03.20. 11:56:42

@FlyByWire: de ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy mint minden, ez is (orgazmus) tanulható, tanítható, helyesebben az orgazmushoz vezető út. Több könyv, és weblap (pl. orgazmusszerviz.hu) is született a témában.

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

FlybyWire 2009.03.20. 11:53:55

@Xtr: hehe, ezzel kb. egyetértek :) ha nem is pontosan ugyanezekkel a paraméterekkel, de valóban, igenis sokkal könnyebben élvez el egy nő egy olyan férfival, akinek a méretei éppen pont kitöltik, maradéktalanul.
Ez ellen felesleges érvelni, ez tény.

Az pedig egy másik tény, hogy önmagában EZ természetesen nem elég a jó szexhez.
Az igazán jó szexhez érzelmek kellenek, ezt azért sem írtam, mert triviális... szerintem.

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

FlybyWire 2009.03.20. 11:50:20

@_tracky: Tapasztalat kérdése. Ha tényleg elég megfelelő a méret (és nem a hossz, hanem a vastagság a fő), akkor a férfinak sok esetben a világon semmit nem kell csinálnia... legalábbis én ezt figyeltem meg :)

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

FlybyWire 2009.03.20. 11:49:12

@szőröstalp: Kivéve pont orgazmus előtt, mert akkor mindegyik kitágul. És ha akkor kicsi a bré, akkor maga a csúcspont is veszélyben... (már a nőé...)

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

_tracky 2009.03.20. 11:48:54

@FlyByWire: ez hülyeség.

Ahogy korábban is írtam már: "Sok esetben a hölgypartner nem képes orgazmust elérni /ez a nőknél elég gyakori, a partner péniszméretétől teljesen független probléma/ és ilyenkor "ráfogják" az orgazmus elmaradását a hímvessző méretére."

Nem a nagy farok függvénye a nőknél az orgazmus, hanem a tulajdonosától függ. Ha nem figyel a társára, partnerére, mert mondjuk csak magára koncentrál, akkor legyen átlagos vagy hatalmas farka, nem lesz orgazmusa a nőnek.

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

FlybyWire 2009.03.20. 11:45:41

"És tévhit az, hogy akinek nagy farka van, az biztosan több nőt tud majd magáévá tenni"

Már az is hülye, aki valaha ilyet mond. ENNEK a kettőnek valóban semmi köze egymáshoz.
A mondat helyesen:

"NEM tévhit az, hogy akinek nagy farka van, az biztosan több nőt tud majd orgazmushoz eljuttatni".

Ez, sajnos (akinek sajnos), de tény.

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

Stupidella 2009.03.20. 11:34:37

Nem a méret a lényeg, ez így van, de a szélsőséges méretekkel gond lehet (a túl naggyal és a túl kicsivel). Én inkább az átmérőre figyelek, mint a hosszára, de mindezt felülírja egyrészt a technika (hogyan használja), de a legfontosabb az egy hullámhosszon való lét, az összhang, a hormonok stb...

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

_tracky 2009.03.20. 11:07:26

@SumQuiSum: akkor mekkora élmény lehet majd neki egy szülés :D

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?

SumQuiSum 2009.03.20. 11:05:47

Hallottam már én is - hál'istennek nem elsőkézből - ilyen mondatot, amikor az úriember mentegetőzni kezdett a műszert kicsi mivolta miatt:
"Márpedig ebben a szobában ez a legnagyobb, úgyhogy ezt fogjuk használni!"
@mooncat: nekem volt olyan nőm, aki csak akkor tudott rendesen elmenni, ha a méhszáját birizgáltam...

Bejegyzés: Most akkor mekkora az igazi?