HTML

Kulturális gyökérkezelés

A fajdalom minden probléma gyökere.Ha már nem bírod tovább a mainstream tragikus elnyomását, ha már nincs kiút a zene, a filmek, és a színház posztmodern nyomásából, ha már nem bírod az eltunyult agyú, agyonsztárolt kultúrarombolókat, állj a talpadra, és találd meg magad amit szeretsz!Ha az élet mindenképpen orális szex, sohasem mindegy, hogy mely oldalon állsz.Minden problémának van egy gyökere, és ha egy gyökér nagyon be van gyulladva, akkor kezelni kell.De európai módon.

Utolsó kommentek

  • FlybyWire: @Stupidella: Nos, én még pénisszel bárhogy próbálkoztam, hüvelyben fájdalmat okozni sosem tudtam. ... (2009.03.20. 12:29) Most akkor mekkora az igazi?
  • Stupidella: @FlyByWire: mivel kizárt, hogy én lennék a kivételt erősítő szabály, és Te is írod, hogy nem vagyu... (2009.03.20. 12:23) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Még valami: a párom pedig kifejezetti élvezi, ha kisebb fájdalmakat okozok neki szex ... (2009.03.20. 12:15) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: "Viszont elképzelhető, hogy sok nő arra izgul be állatira, hogy kitöltik, vagy épp a ... (2009.03.20. 12:10) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Nem egészen, és ezt nem én találtam ki, nézz utána (van erről pár videó is, pl, női e... (2009.03.20. 12:09) Most akkor mekkora az igazi?
  • Utolsó 20

Vekkert Ukrajnába!

El Polako 2009.03.10. 00:32

"Ukrán nacionalisták bűnbánatra szóltították fel Budapestet az 1939-es bevonulásért".Nah, jah, ki nem szarja le az ukrán nacionalistákat?Első reakció.Második, hogy illett volna belenézni a nagyi anyakönyvébe, de akár anyuéba is, hogy mi van írva születési helynek, meg országnak ha ezek kárpátaljaiak voltak.Ha nem azok voltak, ami sohase derül ki, akkor meg csak szimplán ne ugassanak.

Ha egy tolvaj bezsebeli a hatos villamoson a mobilom, ő se keres meg, hogy reklamáljon, bizony nem működik rendesen.

Ukrajna nem jogosult a területre, a nemzetközi szerződéseket felül kellett volna vizsgálni.Példátlan,hogy a SZU szétesése után még a kozákok verik az asztalt, hogy mi miért kérjünk bocsánatot.Egy derék ország ilyenkor már másnapra előkeríti a nacionalisáit.Ukrajnában szarnak bele.Mert ugyan miért rontaná ez meg a kétoldalú kapcsolatokat.

Kérdezem, ha egy amerikai szobrot,emlékművet rongálnának meg, nem itt híradásokban fakadna ki Bush vagy akárki?Tuti, és nemhogy le kéne takarítani, még őrt is kellene állítani oda.Budapest válasza csak az lehet, bűncsbocsánatot fogunk gyakorloni, amint visszaadják Kárpátalját.A derék emlékmű rongálók vegyenek maguknak egy vekkert, olyan "Jó reggelt Magyarország"-os viktorkásat.Hát ha lesz itthon valaki, aki majd válaszol drága etyem-petyem napszchioalisták nyöszörgésire.

Címkék: gyökerek ukrán nacionalisták

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csengettyuur.blog.hu/api/trackback/id/tr38992713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóskatáska 2009.03.16. 12:41:04

most Obama az elnök ,Bush már elment a búsba

El Polako 2009.03.16. 13:35:51

@sóskatáska: Tudom, már ő az elnök, de Bush köztudottan büszke amerikai volt, aki a legkisebb USA-ellenes kirohanást is terebélyes műkönnyekkel viszonzott.
süti beállítások módosítása