HTML

Kulturális gyökérkezelés

A fajdalom minden probléma gyökere.Ha már nem bírod tovább a mainstream tragikus elnyomását, ha már nincs kiút a zene, a filmek, és a színház posztmodern nyomásából, ha már nem bírod az eltunyult agyú, agyonsztárolt kultúrarombolókat, állj a talpadra, és találd meg magad amit szeretsz!Ha az élet mindenképpen orális szex, sohasem mindegy, hogy mely oldalon állsz.Minden problémának van egy gyökere, és ha egy gyökér nagyon be van gyulladva, akkor kezelni kell.De európai módon.

Utolsó kommentek

  • FlybyWire: @Stupidella: Nos, én még pénisszel bárhogy próbálkoztam, hüvelyben fájdalmat okozni sosem tudtam. ... (2009.03.20. 12:29) Most akkor mekkora az igazi?
  • Stupidella: @FlyByWire: mivel kizárt, hogy én lennék a kivételt erősítő szabály, és Te is írod, hogy nem vagyu... (2009.03.20. 12:23) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Még valami: a párom pedig kifejezetti élvezi, ha kisebb fájdalmakat okozok neki szex ... (2009.03.20. 12:15) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: "Viszont elképzelhető, hogy sok nő arra izgul be állatira, hogy kitöltik, vagy épp a ... (2009.03.20. 12:10) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Nem egészen, és ezt nem én találtam ki, nézz utána (van erről pár videó is, pl, női e... (2009.03.20. 12:09) Most akkor mekkora az igazi?
  • Utolsó 20

Impro Fesztivál : beszéldd le előre ki nyer

El Polako 2009.02.23. 16:53


Valahogy úgy esett, hogy idén a mi iskolánk szerveszte a pesti előválogatót, majd az országosat is.A döntö ugyan még is csak a pár éve még oly lesajnált Vörösmarty-ba lesz, vagy lenne."Rajtad múlik bejutsz-e vagy sem".:)

 

Eddig ugyan nem hallottam róla, de legyen ez az én hiányosságom.Impor Fesztivál, amit "viccesen" impro feszkónak is neveznek.Nah, nem annyira kacagni, mindent poént a péntenki első fordulóból, a Magyar Színjátékos Szövetség elnökétől veszek.

A versenyről röviden: középiskolai csapatok négyen, az országosban 5-en méközhetnek meg a továbbjutásért, jellemzően az első 4 csapat jut tovább.Általában minden válogatónál 18-19 csapat van.A csapatoknak maximum három percben kell megoldani valami okosságot.Ez ugye imro, tehát feltétlen nem eltervezett.Gondolkodási idő 10 perc vagy 5.Időtúllépésért pénteken 10 másodpercenként 3-3-3 pont levonás járt a zsűritől.

Kell egy rendszer ami nem mozog, ugye?Nah, ez se volt egyszerű.Egy csapatnak emiatt a szabály miatt gyakorlatilag nem tudtak az egyik feladatunkra pontot adni a maximális 30-ból, ezért a diákság megszavazta, hogy játszák el újra, és izibe kitalálta a zsűri azt a szabályt is, hogy 3 perc után egy taps jelzi, hogy túlmentél az időbe.Ez már működőképesebb volt, azonban ennek a mi csapatunk is áldozata lett egyszer, hiszen 40 mp-vel léptük túl.Kiestünk.

Elmentünk inni, és fel kellett fognunk, ugyan csapatunkból már csak egy ember volt középiskolás,többiek velem együtt már színész II-sök, vagy még annál is cukibb.Még se vagyunk ehhez jók.

De mégis!Este felhívott egy csap társunk, hogy zsűri úgy értékelte, hogy igazságtalanul magas pontszámot vontak le tőlűnk, ezért megpróbálhatjuk újra az országosban, azaz a vasárnapiban.

Ez sajna ott már egy az iskolában tanító zsűritagnak nem tetszett, miután lement az első kör, kérdezte mit keresünk itt, és hogy ez tissztességtelen, és majd beszélni fog az illetékesekkel.Kedvem lett hirtelen akkorát rúgni belé, hogy a tornaterem hátsó végébe repüljön.Életembe senki soha nem neveztett engem ilyennek, ráadásul az a típusú ember vagyok aki még a fizetését is visszaadja ha több.Na, de ennyi, játszunk tovább azzal a lelki teherrel, hogy utolsó ganék vagyunk.Jó, ha az emberbe már ezt így a zsenge huszas éveibe belenevelik.

Természetesen hogyhogy nem negyedikek lettünk.Az Impro fesztivált egy olyan csapat nyerte meg, amely ugyan tehetséges volt, de nem egy jelenetük az ovódai "játszunk Zombisat" és " lelőlek, tegyél úgy, mint ha fájna, és meghalnál" esetű színvonal volt.Színházat csináltunk.Nem mondom nekünk kellett volna nyerni, de ílyen csúnyán elhasaltatni a tisztességtelenség vádjával, nem túl édes.A faszi megmenekült a kirúgástól is,mert senki nem fogja megmondani, hogy azért nem nyertünk mert a zsűri nem akarta.De a legpikánsabb mondta a győztes csapatnak az elnök szájából hangzott el: "meglepődtem volna ha nem ti nyertek" Ennyit az előítéletetkről és a gyanús szimpátiáról.

Próbálok kiverni egy lányt a fejemből, Csengének hívják, és még két éve láttam először, akkor elsős volt, és nyilván túl fiatal ahhoz, hogy bármi is legyen.Most se éppen abban a korban van, de már kezd nővé érni, és nagyon nagyon elragadó.Erős és határozott stílusa van, sokaknak ez nem tetszik.Erősen hangulatemer, de valamiért ez engem csak jobban feltűzel.Tud ő szeretni nagyon szerintem, csak át kell lépni valahogy azt a határt..

 

Címkék: fesztivál csenge impro színjátszás kerocci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csengettyuur.blog.hu/api/trackback/id/tr27961063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása