HTML

Kulturális gyökérkezelés

A fajdalom minden probléma gyökere.Ha már nem bírod tovább a mainstream tragikus elnyomását, ha már nincs kiút a zene, a filmek, és a színház posztmodern nyomásából, ha már nem bírod az eltunyult agyú, agyonsztárolt kultúrarombolókat, állj a talpadra, és találd meg magad amit szeretsz!Ha az élet mindenképpen orális szex, sohasem mindegy, hogy mely oldalon állsz.Minden problémának van egy gyökere, és ha egy gyökér nagyon be van gyulladva, akkor kezelni kell.De európai módon.

Utolsó kommentek

  • FlybyWire: @Stupidella: Nos, én még pénisszel bárhogy próbálkoztam, hüvelyben fájdalmat okozni sosem tudtam. ... (2009.03.20. 12:29) Most akkor mekkora az igazi?
  • Stupidella: @FlyByWire: mivel kizárt, hogy én lennék a kivételt erősítő szabály, és Te is írod, hogy nem vagyu... (2009.03.20. 12:23) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Még valami: a párom pedig kifejezetti élvezi, ha kisebb fájdalmakat okozok neki szex ... (2009.03.20. 12:15) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: "Viszont elképzelhető, hogy sok nő arra izgul be állatira, hogy kitöltik, vagy épp a ... (2009.03.20. 12:10) Most akkor mekkora az igazi?
  • FlybyWire: @Stupidella: Nem egészen, és ezt nem én találtam ki, nézz utána (van erről pár videó is, pl, női e... (2009.03.20. 12:09) Most akkor mekkora az igazi?
  • Utolsó 20

Új vasfüggöny: 300 Ft az euro!

El Polako 2009.02.03. 13:08

Most amikor az euro végképp átlépte a 300 forintos lélektani határt nyugodtan kijelenthetjuk,hogy újra vasfüggöny helyezkedett az országra.Ha a korábbi kormányok törték volna magukat, akkor ma már euróval fizetnénk, és valószínűleg a szlovákok csak irigykednének, nem ahogy most, hogy ők verik a mellüket még az oly drága cseh testvéreknek is, hogy nekik bizony sikerült beevickélni az eresz alá, akkor amikor jön az egész világot elmosni készülő pénzügyi válság.

Ma éppen azon gondolkoztam, hogy olyan írást rittyengtek a globalizmus világtönkretevő hatásáról, hogy a monitor is csak sírni fog a nyomdaföstéket nem tűrő szavak miatt.De aztán rájöttem, hogy mégis van egy jó pontja annak, hogy tönkre megyünk.Mégpedig az, hogy a Tesco-s szatyor lebomlik.Tekintve hogy a válság hatására egyre többen vásárolnak ebben a brit csodaláncban és a hajléktalanok is ebbe csomagolják a lecsókolbászt amit éppen loptak a havertól.

Ennek az egész világszenvedésnek pont az az pozitívuma, hogy csendben csúszunk vissza 30-50 évet, és hamarosan újra ló fogja vontatni a hatos villamost, és nem kell majd idióta sci-fi ket néznünk ahol marslakók pusztítják el az amúgy agyon fejlődött emberiséget.Szépen csendben nyel el minket majd a Föld nevű bolygó, és elsülyedünk atlantiszi mélységekbe, mely azt az erkölcsi felemelkedést fogja eredményezni, hogy a lányok nem a BMW-s partiboyokba lesznek szerelmesek, hanem azokba a gavellérokba, akik lesegítik az idős nénit a villamoson, és még a pénztárcájukat sem veszik el.

Nem utazok egy ideig euro lakott övezetbe, mert ha Bécsben 1 eurót, azaz 300 forintot kell majd fizetnem egy rétesért, akkor hogyan nyissak ott cukrászdát?Nem beszélve a Mozart golyórol, ami tekintve a zeneszerző nemét bár vicces dolog még így is luxus lesz.

Amikor Simon Perez bejelentette, hogy felvásárolták a Magyarországot (és Lengyelországot, illetve Romániát) még örültem, hogy dől ide a rabbi tőke, és van értelme nem parkosítani a zsinagóga helyét.Hát aztán most már mégse.Ami eddig rossz volt, történetesen a 230-as euro ár, az most már duplán jó lehetne, de mégse.Nekünk meg mi se természetesebb, mint csak tovább gyűjtögetni, hogy egyszer kijuthassunk Bécsbe ruhát venni, mert akkor még így is olcsóbb lenne mint idehaza, vagy esetleg időközbe elvágyunk majd Pozsonyba, látni milyen szép új buszok mennek arrafele majd hamarosan, mi meg beledőlünk a négyes metró árkába.

 

Címkék: és tesco friss 4 es metró euro izrael ropogos fejlodes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csengettyuur.blog.hu/api/trackback/id/tr45920073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása